Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat în exclusivitate la Știrile Transilvaniei TV, că la finalul acestei luni sau cel târziu la începutul lunii iunie, în interiorul PNL va fi făcută o analiză riguroasă a activității miniștrilor cabinetului Orban, pentru a se observa cum au fost puse în practică măsurile propuse prin programul de guvernare. Va fi analizată cu rigurozitate activitatea fiecărui ministru și modul în care aceștia au comunicat în toată această perioadă, urmând apoi a se lua măsurile care se impun.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Invitat la Știrile Transilvaniei TV, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău a declarat că la sfârșitul lunii mai, sau începutul lunii iunie, când vor fi șase luni de guvernare, în interiorul PNL va fi făcută o analiză riguroasă a activității fiecărui ministru.

”Vom avea o discuție, o analiză în baza căreia vom lua și anumite decizii. Că vorbim de remaniere, că vorbim de modificări în interiorul Guvernului, este foarte clar că vom face o analiză la rece, având în vedere ceea ce au făcut miniștrii sau ceea ce n-au făcut, felul în care au comunicat sau n-au comunicat, pentru că în acțiunile publice este extrem de important să comunici bine, mai ales în momente precum acesta când ai nevoie de coerență și ai nevoie ca oamenii să înțeleagă foarte bine ce vrei să faci și cum vrei să faci. Bineînțeles că după această analiză vom lua măsurile care se impun”, a spus Robert Sighiartău.

Secretarul general al PNL spune că, deși este această situație excepțională, este luat în permanență pulsul cetățenilor și, la nivelul partidului, sunt cunoscute nemulțumirile referitoare la activitatea din anumite zone.

”Și noi, chiar dacă suntem izolați, în carantină, luăm pulsul cetățenilor și vedem anumite nemulțumiri în anumite zone. După această perioadă de șase luni se impune o analiză riguroasă care să nu țină cont de micile animozități politice din interiorul partidului. Vrem să vedem care ministru a excelat și a îndeplinit obiectivele pe care și le-a asumat Partidul Național Liberal prin programul de guvernare și prin măsurile pe care le-am propus poporului.” a mai spus Sighiartău.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania