Kaufland deschide un hipermarket în Blaj

Data:

Kaufland va începe construirea unui hipermarket în Blaj, magazinul urmând să fie deschis până la sfârșitul acestui an.

Hipermarketul va fi situat pe strada Iuliu Maniu, nr. 101. Va fi o construcție cu parter și un etaj retras, practic un magazin mare și alte patru spații destinate activităților comerciale, deservite de 230 locuri de parcare. Suprafața terenului alocat investiției este de 17.500 de metri pătrați, cu o suprafață construită de peste 5.000 de metri pătrați și cu o suprafață destinată spațiilor verzi de peste 2.600 de metri pătrați.

“Este o investiție mult așteptată la Blaj. Vreau să precizez că întârzierea lucrărilor nu a fost cauzată de Primăria Blaj. Am primit asigurări că până la sfârșitul anului construirea hipermarketului Kaufland va fi finalizată. Vorbim de o importantă investiție privată, în valoare de aproape 28 milioane de lei, care, cu siguranță, va avea un mare impact economic și comercial și care îi va bucura pe blăjeni”, a declarat primarul Blajului, Gheorghe Rotar.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc. 

Cod galben de inundaţii pe Arieş şi Iara

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă pe cursurile de apă Arieş şi Iara, în următoarele ore.