Managerul Spitalului Județean din Arad, Carmen Lucuța, a fost suspendată vineri din funcție printr-un ordin al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Lucuța a fost suspendată din funcţie la cererea DSP Arad, după constatarea unor nereguli în gestionarea epidemiei de coronavirus, printre care neraportarea deceselor la persoane infectate cu COVID-19.

Spitalul Județean din Arad a anunțat că noul manager interimar al unității medicale pe perioada stării de urgență este Florina Ionescu, director financiar-contabil în cadrul spitalului.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.