Primăria Hunedoara organizează luni și marți o nouă acțiune de dezinfecție pe raza întregii unități administrativ-teritoriale.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Va fi dezinfectată o suprafață de peste 1.100.000 de metri pătrați ce cuprinde zonele verzi, aliniamentele stradale și parcurile din municipiu. Dezinfecția se desfășoară începând cu ora 9:00 și va continua până când tot orașul va fi acoperit.

Substanțele folosite sunt: hipoclorit de sodiu (soluție 12,5% clor activ) și Chemibar Vir 220-10 (peroxid de hidrogen 10%).

În perioada desfășurării acțiunii de dezinfecție este recomandată evitarea circulației în zonele în care se pulverizează aceste substanțe timp de cel puțin o oră. De asemenea, locuitorii sunt sfătuiți să țină geamurile închise.

„Luăm în continuare toate măsurile care se impun pentru a împiedica răspândirea virusului SARS-CoV-2 pe raza municipiului Hunedoara printr-o nouă acțiune de dezinfecție care cuprinde toate cartierele. Toate substanțele pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sănătății, iar firma care le pulverizează are toate avizele necesare. Aceste substanțe sunt recomandate împotriva noului SARS-CoV-2”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu.

Aceasta este cea de-a doua acțiune de dezinfecție pe care Primăria o derulează pe raza municipiului Hunedoara.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania