Drum de acces cu mașina spre zona Trei Insule, de lângă Arad

Data:

Trei Insule, o zona tradiţională de petrecere a timpului liber pentru arădeni, va fi legată de comuna Zădăreni printr-un drum de acces cu mașina, a anunțat luni administrația județului Arad.

Proiectul de amenajare a drumului a fost decis în urma discuțiilor avute de Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, cu arădeni care au proprietăți în zona Trei Insule.

„Am rezolvat problemele birocratice şi amenajăm acest drum, deocamdată prin pietruire. Am discutat despre acest proiect cu arădenii care au case în această oază de verdeaţă a Aradului. Sunt toţi oameni harnici care iubesc natura şi petrec timp în aer liber, care au format o comunitate activă. Îşi doresc acest drum care le asigură accesul la proprietăţi şi mă bucur că am depăşit barierele birocratice şi răspundem solicitărilor legitime. Până când vom avea un pod peste Mureş care să asigure un acces sigur spre Trei Insule, arădenii pot folosi ruta alternativă, prin Zădăreni. Suntem parteneri în toate proiectele care dezvoltă spaţii de agrement, iar Trei Insule este o zonă consacrată şi îndrăgită a Aradului”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Eveniment inedit în Arad: Expoziție internațională cu machete de trenuri

Peste 20 de colecţionari din Austria, Ungaria şi România vor expune la Complexul Muzeal Arad, de vineri până duminică, machete de trenuri şi clădiri feroviare într-un circuit interactiv cu o lungime de 120 de metri de cale ferată, garniturile în miniatură care vor anima evenimentul fiind de la locomotive cu aburi până la trenuri de mare viteză.

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.