Universitatea ,,Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad vine în sprijinul elevilor din clasele a XII-a şi pune la dispoziția acestora un program online de pregătire gratuită, începând de luni, pe platforma Skype, în vederea susținerii examenului de Bacalaureat, la probele de Matematică, respectiv Limba şi Literatură Română.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Luni, de la orele 10.00, elevii vor avea consultații pentru proba de matematică, pe skype cu conf. univ. dr. Păstorel Gașpar (Skype ID: pastogaspar), respectiv marți, ora 10.00, cu lect. univ. dr. Dan Deac (Skype ID: dndeac), ambii profesori fiind cadre didactice la Facultatea de Ştiințe Exacte din cadrul UAV.

Facultatea de Ştiințe Umaniste şi Sociale propune în vederea pregătirii la proba de Limba şi Literatură Română, următorul program: joi, ora 10.00, susținut de conf.univ. dr. Adela Drăucean (Skype ID: Adela Draucean), respectiv miercuri, ora 12.00, susținut de lect. univ. dr. Călina Paliciuc (Skype ID: Calina Paliciuc).

„Susținerea examenului de Bacalaureat, iar mai apoi alegerea unei cariere sunt etape extrem de importante în viața absolvenților de liceu. Universitatea noastră vine în sprijinul acestora prin acest program online de pregătire de care, sperăm, să beneficieze cât mai mulți elevi. După Bacalaureat îi invităm pe cei care vor să urmeze o facultate să aleagă una din cele 32 de specializări la licență din cadrul celor 9 facultăți, și mai apoi, dacă doresc, își pot continua studiile la master, în cadrul unuia din cele 31 de programe”, a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania