fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimăria Oradea reia din această săptămână serviciile cu publicul în Sala ghișeelor....

Primăria Oradea reia din această săptămână serviciile cu publicul în Sala ghișeelor. Ce condiții trebuie să respecte cetățenii

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Oradea a început să ia măsurile necesare pentru a redeschide activitatea cu publicul în primărie și în toate serviciile din subordine, astfel încât, treptat, până la finalul acestei luni, toate serviciile cu publicul să funcționeze.

Ca o primă măsură, ghișeul pentru declarații auto de la înmatriculări se închide de miercuri, activitatea acestuia fiind preluată de ghișeele din Centrul de Relații cu Publicul din cadrul Primăriei. Începând din 18 mai, se reiau integral operațiunile din Sala ghișeelor.

Potrivit Primăriei Oradea, pentru a reduce timpul de așteptare, se vor procesa pe loc numai vânzările/cumpărările de autoturisme. Pentru clădiri și terenuri se vor depune documentele și o declarație fiscală simplificată.

Tot din 18 mai se redeschid birourile operatorilor de la parterul Primăriei (RER, Poșta, Termoficare, RCS), excepție făcând Distrigaz care se va redeschide din 1 iunie.

Până în 22 mai, administrația locală va avea program cu publicul între orele 8.00-16.00, după care, începând din 25 mai, programul va fi prelungit, respectiv de luni până joi între 8.00 -18.00  și vineri de la 8.00 – 15:30.

Accesul publicului în instituție va fi permis numai cu mască și/sau vizier și cu verificarea temperaturii la poarta de acces, atât pentru cetățeni, cât și pentru angajați.

Totodată, se vor lua măsuri pentru limitarea numărului de persoane în Sala Ghişeelor și în birourile operatorilor. În ceea ce privește activitatea din Sala Ghișeeelor, municipalitatea are în vedere montarea policarbonatului la ghișee pentru protecția cetățenilor și a angajaților, dotarea personalului cu viziere, asigurarea soluțiilor de dezinfectare, precum și aerisirea și dezinfectarea periodică a spațiilor.

Redactia

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Director CNAIR: Joi, la ora 15.00, se deschide Drumul Expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi A3

Directorul general al CNAIR a precizat că, în viitor, acest sector de drum se va adăuga drumului expres Arad -Oradea pe coridorului de mare viteză care va asigura legătura rutieră între Marea Baltică- Marea Neagră şi Marea Adriatică.