fbpx
5.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDTrei persoane, printre care o femeie însărcinată, lovite de o mașină în...

Trei persoane, printre care o femeie însărcinată, lovite de o mașină în timp ce stăteau pe bancă, în fața casei

Publicat în

spot_img
spot_img

Un accident grav a avut loc duminică seara, în localitatea Salva. Trei persoane, printre care o femeie însărcinată, au ajuns la spital, din cauza unui șofer care a intrat cu viteză într-o curbă.

Potrivit polițiștilor rutieri, un bărbat de 49 de ani, din Cuzdrioara, care circula pe direcția Salva – Nimigea, nu a adaptat viteza într-o curbă și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara șoselei. În urma impactului, mașina parcată a ricoșat, accidentând trei persoane care se aflau pe banca din fața locuinței, două femei de 64 și 27 de ani și un bărbat de 60 de ani, din Salva.

Tânăra este însărcinată și a fost transportată la UPU Bistrița cu dureri la un picior.

Bărbatul rănit în accident a intrat în stop respirator, iar după aplicarea manevrelor de resuscitare a început să respire. A fost stabilizat de echipajul de terapie intensivă SMURD și transportat la UPU Bistrița pentru îngrijiri medicale.

Șoferul care a provocat accidentul a ieșit negativ la testarea cu aparatul etilotest și este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

(FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud)

Redactia

Articole recente

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

Mai multe articole de același fel