Episodul special „Friends”, în care cei șase protagoniști se vor reuni după 16 ani, trebuia să fie lansat în 27 mai. Din cauza pandemiei și a crizei generată de coronavirus, episodul special realizat pentru platforma HBO Max a fost amânat. Este posibil să fie filmat la finalul verii, potrivit WarnerMedia Entertainment, citat de HotNews.ro

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

 „Iniţial, am crezut că show-urile vor fi amânate o lună sau două, iar acum pare că va dura mult mai mult de atât”, a spus Bob Greenblatt pentru Variety. „Rezistăm ca să putem realiza acest program special, sperăm, până la finalul verii, dacă se aliniază planetele şi vom putea relua producţia”.

Greenblatt a mai spus că, în cazul în care măsurile de izolare vor fi menţinute pe termen nedeterminat, reunirea celor şase ar putea fi virtuală.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer urmau să se reunească pentru un program special filmat în Stage 24, platoul original al „Friends” de la Warner Bros. Studio din Burbank.

HBO Max, care va fi lansată peste două săptămâni, va oferi show-uri şi filme HBO, Warner Bros., TNT, TBS şi CNN, între altele, informează News.ro, citat de Hotnews.ro

FOTO: Twitter