Rectorul Universității de Vest Timișoara (UVT), Marilen Pirtea, a anunțat marți că admiterea va avea loc exclusiv online în acest an.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Toate orele de curs și seminar la UVT se desfășoară acum în regim online, urmând ca și sesiunea de examene să aibă loc tot în mediul online, din cauza pandemiei de coronavirus.

“Vă anunţăm premiera trecerii în format exclusiv online a procesului admiterii din această vară. Pentru a veni în sprijinul siguranţei candidaţilor, pentru a respecta normele de sănătate publică recomandate şi pentru a valorifica epoca digitalizării în care trăim, procesul de admitere la Universitatea de Vest din Timişoara a fost simplificat şi modelat digital, pentru desfăşurare exclusiv în online”, a declarat Marilen Pirtea.

Înscrierea pentru admitere la UVT a început marți, iar platforma digitală pe care candidații se pot înscrie este https://admitere.uvt.ro/.

UVT a lansat pe canalul de YouTube o serie de emisiuni dedicate exclusiv admiterilor din acest an. Absolvenții interesați să urmeze cursurile unei facultăți din cadrul UVT pot urmări în filmarea de mai jos un interviu cu rectorul universității, care vorbește despre înscrierea online din acest an, despre ofertele educaționale și despre procesul de digitalizare în instituția de învățământ superior.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania