Mii de locuitori din Alba nu vor avea apă timp de 24 de ore. Muncitorii de la autostrada Sebeș – Turda au spart o conductă de apă în timpul lucrărilor

Data:

Mii de persoane din mai multe localități din județul Alba au rămas fără apă din cauza unei avarii produse miercuri, în jurul orei 11.00, la o conductă de alimentare, în timpul lucrărilor la autostrada Sebeș – Turda.

SC APA CTTA SA ALBA a anunțat că se va sista furnizarea apei potabile pentru consumatorii din următoarele localități: Stremț, Beldiu, comuna Rădești, Tifra, comuna Miraslău, Fărău, comuna Unirea, Noșlac, orașul Ocna Mureș (cu localitățile aferente acestuia).

“Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, estimăm durata întreruperii la cca. 24 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apă existente in rezervoarele altor localități. Echipele noastre se afla la fata locului si depun tot efortul pentru ca aceasta avarie sa fie remediata in cel mai scurt timp. La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), pînă la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției”, a transmis operatorul de apă.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

”Zilele muzicale Carl Filtsch” vineri și sâmbătă, la Sebeș

Municipiul Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, organizează vineri și sâmbătă un eveniment omagial dedicat memoriei muzicianului Carl Filtsch (1830-1845), născut la Sebeș și considerat unul dintre cei mai mari pianiști ai secolului al XIX-lea și cel mai strălucit discipol al marilor compozitori Frédéric Chopin și Franz Liszt.

Proiect de 4 milioane de euro pentru un transport local ecologic la Sebeș

Mijloacele de transport achiziționate vor opera pe traseele care asigură transportul urban și legătura dintre centrul urban Sebeș și localitățile aparținătoare Răhău, Petrești și Lancrăm.

Președinta Ungariei și primarul din Alba Iulia au dezvelit statuia Principelui Transilvaniei, Bethlen Gábor

Ziua Unității Reformate este sărbătorită astăzi la Alba Iulia, printr-o serie de evenimente organizate în centrul istoric al orașului, în prezența președintelui Ungariei, Katalin Novák și a altor oficialități centrale și locale, dar și a mii de etnici maghiari.