Un fotbalist turc și-a omorât băiețelul de cinci ani în spital, prin sufocare. “Pur și simplu nu-l iubeam”

0
1134

FOTO: Captura bursahaberdar.com

Un fotbalist din Turcia a mărturisit că și-a sufocat fiul în vârstă de cinci ani până la moarte în spital pentru că „nu l-a iubit”.

Apărătorul central Cevher Toktas, în vârstă de 32 de ani, a mers la poliție la 11 zile după ce fiul său Kasim a murit din ceea ce medicii credeau că sunt cauze natural, scrie The Sun.

Toktas, care a jucat în Super Liga turcă, a dus copilul la spital pe 23 aprilie, potrivit articolelor din mass-media locală

Kasim a avut febră mare și dificultăți de respirație, iar băiatul și tatăl au fost plasați în carantină împreună, deoarece medicii se temeau de o infecție cu coronavirus.

Mai târziu în acea zi, Toktas a cerut ajutor, iar băiatul a fost dus urgent la terapie intensivă, dar a murit mai puțin de două ore mai târziu, la Spitalul de Copii Dortcelik din Bursa, nord-vestul Turciei.

Deoarece dificultățile de respirație sunt tipice pentru pacienții cu coronavirus, autoritățile nu au avut nicio suspiciune și au decis că moartea băiatului este naturală.

Kasim a fost înmormântat a doua zi, cu mama și familia sa crezând că a murit din cauza focarului Covid-19 care a infectat până acum 140.000 de oameni în Turcia.

Tatăl a postat și o fotografie pe rețelele de socializare cu mormântului fiului său, cu mesajul devastator: „Nu te baza pe lume”.

Dar, la zece zile de la înmormântare, Toktas a mers la o secție de poliție și a mărturisit. Potrivit presei locale turce, acesta le-a spus polițiștilor că și-a sufocat băiatul cu o pernă când erau singuri în camera de spital. Toktas a spus într-o declarație cutremurătoare relatată în mass-media locală: „Am apăsat o pernă pe fiul meu care stătea întins pe spate”.

“Timp de 15 minute, am apăsat pe pernă fără să o ridic. Fiul meu se zbătea. După ce s-a oprit din mișcare, am ridicat perna. Apoi am strigat medicii ca să atrag orice suspiciuni departe de mine”.

Potrivit presei locale, Toktas le-a spus anchetatorilor că l-a ucis pe Kasim pentru că „nu-l iubea” și nu l-a iubit niciodată pe fiul său cel mic „de când s-a născut”.

El a spus că faptul că nu-l plăcea pe băiat a fost „singurul motiv” pentru care l-a ucis, adăugând: „Nu am probleme mentale”.

Toktas va fi judecat pentru crimă și se confruntă cu închisoarea pe viață.

Autoritățile turce au ordonat exhumarea cadavrului pentru autopsie post-mortem.

Ancheta este în desfășurare.

Toktas a jucat pentru Hacettepe Spor în Super Liga turcă între 2007 și 2009, făcând un total de șapte apariții în fotbalul de top turcesc.

Cel mai recent a jucat pentru Bursa Yildirim Spor.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania