Şoferul unei maşini staţionate pe banda de urgenţă pe Autostrada A1, între Deva şi Sibiu, a fost lovit mortal de un autotren, a informat, miercuri seara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

“Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit la un accident de circulaţie pe autostrada A1, km 304, între un autotren şi un participant la trafic care se afla în afara autoturismului parcat pe banda de urgenţă”, a transmis ISU Alba.

La ajungerea forţelor de intervenţie, s-a constatat decesul bărbatului, în vârstă de 49 de ani. Acesta prezenta “leziuni incompatibile cu viaţa”, au precizat reprezentanţii ISU Alba.

Accidentul a avut loc în apropiere de Sebeş. 

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.