Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Horia Stancu, a murit, miercuri spre joi noaptea, în urma unui accident vascular cerebral, pe care l-a suferit în urmă cu două săptămâni, la doar 29 de ani.

Atât colegii de la Brașov, cât și conducerea companiei sunt marcați de pierderea unui om atât de tânăr și au realizat un clip în memoria lui Horia Stancu, pe care l-au postat pe pagina de Facebook a companiei.

„Suntem alături de familia îndurerată de pierderea Directorului General Regional al DRDP Brașov, Horia Stancu. Dumnezeu să-l odihnească! Noi te vom purta #totpedrum în sufletele noastre, Horia!”, este mesajul colegilor de pe pagina de socializare.

„Așa a vrut Dumnezeu, să-l ia acolo,lângă el. Trebuie să fim alături de familia lui și de colegii noștri de la Brașov. Eu, personal, sunt marcată de pierderea acestui om” spune în clip Mariana Ioniță, director general al CNAIR SA.

Horia Stancu era căsătorit şi avea un copil de un aproximativ un an.

A fost şef al organizaţiei de tineret a PSD Braşov.

Prefectul județului Braşov, Mihai-Cătălin Văsii, a postat și acesta pe pagina de Facebook a prefecturii un mesaj în care își exprimă regretul pentru pierderea tânărului director al DRDP.

“Îmi exprim regretul şi marea tristeţe pentru trecerea în nefiinţă, la doar 29 de ani, a directorului DRDP Braşov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicaţie, tact şi modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în faţa căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze şi să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania