Spitalul Județean din Deva va avea, începând de vineri, un nou manager interimar, după ce Liliana Vaidner, numită la conducerea unității medicale în 5 mai, a renunțat joi la funcție.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Noul manager interimar al spitalului devean este medicul Emil Stoica Mariș. Numirea acestuia în funcție s-a făcut prin dispoziția președintelui Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, Mircea Bobora.

Începând de vineri, noul director medical interimar al Spitalului Județean din Deva este dr. Rodica Ioana Avram, medic primar interne la secția de Medicină Interne II a spitalului. Rodica Avram a fost numită în funcție în 6 mai anul acesta.

Odată cu încetarea stării de urgență, competența numirii persoanelor în funcția de conducere a unităților medicale din subordinea administrațiilor locale, revine, în cazul Spitalului Județean de Urgență din Deva, președintelui CJ Hunedoara.

Săptămâna trecută, Ministerul Sănătății a decis o conducere de șapte zile pentru Spitalul din Deva, după plecarea echipei de medici militari. Astfel, în ultima săptămână spitalul a fost condus de Bianca Glodean și Marius Blendea. Pe masa ministerului a fost și propunerea CJ, Liliana Vaidner – manager și Rodica Avram – director medical.

Citește și

Consiliul Județean a anunțat noul manager al Spitalului Județean din Deva

A fost numit directorul medical al Spitalului Județean din Deva

O nouă conducere la Spitalul Județean din Deva, până în 14 mai

Noul manager al Spitalului din Deva, contestat de colegi după ce și-a dat demisia din spital în timpul crizei COVID, pe perioada conducerii militare

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania