Concurs de fotografie pentru promovarea monumentelor și locurilor UNESCO din județul Hunedoara

Data:

Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara continuă concursul foto „Discover Hunedoara”, tematica lunii mai fiind „UNESCO în județul Hunedoara”.

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook „Enjoy Hunedoara”.

Participanții trebuie să trimită pe e-mail o fotografie realizată unui monument, loc sau obiectiv UNESCO din județul Hunedoara, iar fotografia care va primi cele mai multe Like-uri va fi inclusă în broșura oficială de prezentare turistică a județului Hunedoara și în calendarul anului viitor.

Intră în concurs fotografiile cu o rezoluție minimă de 1600×2400, care au legătură cu tema propusă și sunt trimise pe adresa: adeh_hd@yahoo.com, până cel târziu în 31 mai anul acesta.

Pentru ca un participant la concurs să fie considerat eligibil, trebuie să dea Like și Follow la pagina de Facebook “Enjoy Hunedoara”.

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de pe rețeaua de socializare la începutul lunii iunie.

Găsiți regulamentul concursului AICI.

(FOTO CREDIT: Pixabay.com)

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Proiect pentru autobuze electrice pe ruta Hunedoara – Teliuc

Primăria municipiului Hunedoara, în parteneriat cu Primăria comunei Teliucu Inferior, va depune la Ministerul Dezvoltării un proiect în valoare de 2,3 milioane de euro pentru achiziţionarea de autobuze electrice, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

REPORTAJ FOTOTURISTIC: Șuncuiuș, tărâmul celor curajoși

O zi minunată dovedită prin poze, zâmbete și amintiri de neuitat. Am fost la Șuncuiuș, județul Bihor, unde am avut o experiență ce greu se poate explica în cuvinte. Totuși, am încercat...