fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAConcurs de fotografie pentru promovarea monumentelor și locurilor UNESCO din județul Hunedoara

Concurs de fotografie pentru promovarea monumentelor și locurilor UNESCO din județul Hunedoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara continuă concursul foto „Discover Hunedoara”, tematica lunii mai fiind „UNESCO în județul Hunedoara”.

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook „Enjoy Hunedoara”.

Participanții trebuie să trimită pe e-mail o fotografie realizată unui monument, loc sau obiectiv UNESCO din județul Hunedoara, iar fotografia care va primi cele mai multe Like-uri va fi inclusă în broșura oficială de prezentare turistică a județului Hunedoara și în calendarul anului viitor.

Intră în concurs fotografiile cu o rezoluție minimă de 1600×2400, care au legătură cu tema propusă și sunt trimise pe adresa: adeh_hd@yahoo.com, până cel târziu în 31 mai anul acesta.

Pentru ca un participant la concurs să fie considerat eligibil, trebuie să dea Like și Follow la pagina de Facebook “Enjoy Hunedoara”.

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de pe rețeaua de socializare la începutul lunii iunie.

Găsiți regulamentul concursului AICI.

(FOTO CREDIT: Pixabay.com)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Mențiune pentru o elevă de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva la cea de-a XIV-a ediție a festivalului-concurs interjudețean „Cântec, joc și...

Concursul, care își propune promovarea și conservarea folclorului românesc și răspândirea lui în rândul tinerilor elevi din învăţământul preuniversitar  s-a desfășurat pe trei secțiuni: Solişti vocali și soliști instrumentişti, Ansambluri de dansuri populare și Ansambluri de dansuri populare.