Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a anunțat că, începând de vineri după-amiază, se vor pune în vânzare măşti de protecţie împotriva coronavirusului la preţul de 1,50 lei, prin chioşcurile de bilete ale societății de transport public local.

De luni dimineaţa, toate chioşcurile vor avea cantităţi suficiente de măşti pentru a satisface cererea, astfel încât toți cetăţenii să poată folosi în siguranţă mijloacele de transport în comun.

“Am decis să punem în vânzare în acest mod măştile fiindcă, din păcate, înţelegerea pe care am avut-o cu farmaciile nu a funcţionat, doar o parte dintre farmacii acceptând să pună în vânzare măştile furnizate la preţul convenit. În această situaţie, am convenit să comercializăm măştile prin punctele de vânzare ale unităţilor din subordinea Primăriei Oradea. De luni dimineaţa, măştile vor putea fi cumpărate şi la intrarea în primărie. Sperăm că în felul acesta vom contribui la reintrarea în normalitate şi la limitarea răspândirii coronavirusului”, a declarat primarul Ilie Bolojan.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.