fbpx
5.6 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTIntervenție dificilă în Cheile Turzii; Un bărbat a căzut de la o...

Intervenție dificilă în Cheile Turzii; Un bărbat a căzut de la o înălţime de 30 de metri

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat de 30 de ani a căzut, sâmbătă, de pe un versant al Cheilor Turzii şi a fost preluat de un elicopter al SMURD.

„În jurul orei 13,00 am fost solicitaţi, printr-un apel de urgenţă, să intervenim pentru a salva un bărbat, care se pare că a căzut de pe un versant din Cheile Turzii. Au fost alertate o autospecială cu echipamente de salvări de la înălţimi, un echipaj SAJ, elicopterul SMURD de la Jibou şi serviciul salvamont din Cheile Turzii. Se pare că bărbatul, în vârstă de circa 30 de ani, a căzut de la o înălţime între 20 – 30 m şi s-a oprit într-un punct intermediar de pe versantul drept, dinspre Mihai Viteazul spre Petreşti. Echipajul salvamont a ajuns la bărbat, i-a acordat primul ajutor şi l-au pregătit pentru a fi ridicat cu nacela elicopterului. Echipajul elicopterului SMURD a reuşit să-l preia pe bărbat şi să-l aducă la un nivel mai uşor accesibil, unde se încearcă stabilizarea lui pentru a fi transportat la spital”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

https://www.facebook.com/384566088233958/videos/664978717388133/

Potrivit sursei citate, intervenţia a avut un grad ridicat de risc şi a fost, în cea mai mare parte, „meritul echipajului Salvamont şi al elicopterului SMURD”.

Ioana Pop

Articole recente

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

Mai multe articole de același fel