VIDEO. Pentru cei din linia întâi. Moment muzical special oferit de artiștii Filarmonicii din Arad

Data:

Artiștii Filarmonicii din Arad au pregătit un videoclip de excepție pentru toți cei care luptă în linia întâi împotriva pandemiei de coronavirus.

Este vorba despre o interpretare inedită a celebrului Marș al lui Radetzky, momentul muzical fiind dedicat eroilor acestor zile.

„De la debutul pandemiei, noi, oameni obișnuiți, am privit neputincioși în jurul nostru, încremeniți parcă de teamă și îngenunchiați de atâtea incertitudini. Felul în care au ales să-şi rişte viaţa, pentru ca în noi să renască speranța, ne-a reunit pe noi artiștii și în semn de mulțumire și prețuire, pentru toți cei care luptă în prima linie (cadre medicale, poliţişti, militari, jandarmi, pompieri), dedicăm astăzi Marșul născut pentru victorie, fiecare dintre noi având credința că prin sacrificiul și devotamentul lor vom fi cu toții victorioși. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis echipa Filarmonicii din Arad pe pagina de Facebook.

Artiștii aduc mulțumiri speciale celor care au dat viața acestui videoclip:

– Claudia Iuga – IPJ ARAD

– Adina Aconstantinesei

– George Daniel Plesca – ISU Arad

– Matei Filip – Politia de Frontiera Arad

– Dan Monoranu – Jandarmeria Arad

– Medicilor Spitalului Judetean Arad

– Medicilor Spitalului Judetean Timisoara

– Batalionul 191 Infanterie “Colonel Radu Golescu”

– Zoltan Lovas

– Silvia Demian

– Publicului nostru fidel

sunet&montaj video Sergiu Bacos

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Eveniment inedit în Arad: Expoziție internațională cu machete de trenuri

Peste 20 de colecţionari din Austria, Ungaria şi România vor expune la Complexul Muzeal Arad, de vineri până duminică, machete de trenuri şi clădiri feroviare într-un circuit interactiv cu o lungime de 120 de metri de cale ferată, garniturile în miniatură care vor anima evenimentul fiind de la locomotive cu aburi până la trenuri de mare viteză.

Lucrări ale unor fotografi şi cineaşti maghiari, prezentate la Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Expoziţia va fi deschisă până la data de 5 iunie şi prezintă lucrări care provin din expoziţiile “Fotografii ale unor artişti plastici” şi “Fotografii ale unor cineaşti”, expuse anterior la Muzeul de Artă Contemporană (Műcsarnok) din Budapesta.