Primăria Carei a semnat vineri contractul de finanțare a proiectului ”Creare centru multifuncțional Carei”.

Viitorul centru multifuncțional va găzdui biblioteca, o sală de proiecție, o sală de meditație cu muzică ambientală și spații de recreere. De asemenea, la demisol va fi amenajată o parcare cu o capacitate de 70 de locuri.

Valoarea totală a proiectului este de 23 de milioane lei, fiind finanțat în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020. Centrul multifuncțional va fi construit pe locul fostelor sere ale orașului.

”Este cea mai mare investiție din județ într-un imobil cu destinație culturală din ultimii 40 de ani, fiind vorba de aproape 5 milioane de euro. De asemenea, în scurt timp vom semna și contractul de finanțare pentru proiectul privind construirea unui centru recreativ în zona stadionului Victoria, în valoare de 2,9 milioane euro”, a declarat primarul Careiului, Eugen Kovacs.

Centrul recreativ va cuprinde un bazin de înot (25 m lungime cu şase culoare), o sală de gimnastică de mici dimensiuni, care va avea alături un teren de fotbal de mici dimensiuni şi un şah în aer liber.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania