Europarlamentarul USR PLUS Cristian Ghinea spune că USR nu a intrat la guvernare pentru că a fost manipulat de PNL. Mai mult, europarlamentarul acuză liberalii că au manipulat și opinia publică, românii știind că USR PLUS nu ar fi vrut să intre la guvernare. “PNL-ul nu a zis: “Haideți la guvernare!”, a zis: “Vrem să ne susțineți în Parlament””, a declarat Cristian Ghinea la Știrile Transilvaniei TV.

Ghinea spune că USR a vrut alegeri anticipate, pentru a schimba forțele în parlament. Liberalii, însă, au vrut puterea. „A fost o mică manipulare a PNL-ului, care le-a ieșit, trebuie să recunosc. “Haideți la guvernare!”, a zis: “Vrem să ne susțineți în Parlament”. Noi, USR-ul, am spus că vrem alegeri anticipate, pentru că nu veți putea guverna cu o majoritate PSD – ALDE. Ceea ce se vede acum, am avut dreptate. Am spus să forțăm anticipate și apoi vom guverna împreună. PNL-ul a zis: “Lăsați alegerile anticipate, că vrem noi la butoane, vedem noi după aia”. Și văd ei acum. Ei au interpretat-o că noi nu vrem să venim la guvernare, a ieșit această manipulare, trebuie să recunosc și noi, fiind mai neexperimentați, mai mici, a rămas această poveste”, a declarat Cristian Ghinea.

(FOTO: Facebook / Cristian Ghinea)

Vedeți mai jos întreaga emisiune cu europarlamentarul USR PLUS Cristian Ghinea

Publicată de Știrile Transilvaniei pe Marţi, 19 mai 2020
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.