17.6 C
Cluj-Napoca

De ce nu a intrat USR la guvernare. Europarlamentarul Cristian Ghinea, la Știrile Transilvaniei TV: „A fost o mică manipulare a PNL-ului”

Publicat:

Europarlamentarul USR PLUS Cristian Ghinea spune că USR nu a intrat la guvernare pentru că a fost manipulat de PNL. Mai mult, europarlamentarul acuză liberalii că au manipulat și opinia publică, românii știind că USR PLUS nu ar fi vrut să intre la guvernare. “PNL-ul nu a zis: “Haideți la guvernare!”, a zis: “Vrem să ne susțineți în Parlament””, a declarat Cristian Ghinea la Știrile Transilvaniei TV.

Ghinea spune că USR a vrut alegeri anticipate, pentru a schimba forțele în parlament. Liberalii, însă, au vrut puterea. „A fost o mică manipulare a PNL-ului, care le-a ieșit, trebuie să recunosc. “Haideți la guvernare!”, a zis: “Vrem să ne susțineți în Parlament”. Noi, USR-ul, am spus că vrem alegeri anticipate, pentru că nu veți putea guverna cu o majoritate PSD – ALDE. Ceea ce se vede acum, am avut dreptate. Am spus să forțăm anticipate și apoi vom guverna împreună. PNL-ul a zis: “Lăsați alegerile anticipate, că vrem noi la butoane, vedem noi după aia”. Și văd ei acum. Ei au interpretat-o că noi nu vrem să venim la guvernare, a ieșit această manipulare, trebuie să recunosc și noi, fiind mai neexperimentați, mai mici, a rămas această poveste”, a declarat Cristian Ghinea.

(FOTO: Facebook / Cristian Ghinea)

Vedeți mai jos întreaga emisiune cu europarlamentarul USR PLUS Cristian Ghinea

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img