fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLS-a lansat licitația pentru nodurile rutiere care vor lega șase localități din...

S-a lansat licitația pentru nodurile rutiere care vor lega șase localități din Transilvania la autostrăzi. Imagini cu locurile unde vor fi construite

Publicat în

spot_img
spot_img

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat marți, pe platforma electronică de achiziții, licitațiile pentru realizarea studiilor de fezabilitate și proiectelor tehnice pentru realizarea a șase noduri rutiere pentru autostrăzi din Transilvania și unul pentru autostrada A4, centura de ocolire a Constanței.

A doua licitație organizată de CNAIR are ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție privind realizarea a 6 noduri rutiere pe Autostrăzile A1 si A3, în zona de Vest a României”.

Este vorba despre noduri rutiere de legătură cu autostrăzile A1 (Nădlac – Sibiu) și A3 (Brașov – Borș). În proiect sunt prinse șase localități din județele Alba, Hunedoara, Timiș, Arad și Bihor care vor fi conectate la autostrăzi după finalizarea lucrărilor: Cugir, Deva (nod la Sântuhalm), Recaș, Bethausen, Cruceni și Spinuș.

Valoarea estimată a contractului este 2,1 milioane de lei fără TVA, durata contractului: 14 luni, iar termenul de depunere a ofertelor este 25 iunie anul acesta.

(FOTO MAIN: Asociația Pro Infrastructură)

(SURSA IMAGINI: forum.peundemerg.ro)

Citește și

Deva, Cugirul și alte patru localități din Transilvania vor fi legate la autostrăzi prin noi noduri rutiere

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel