Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat marți, pe platforma electronică de achiziții, licitațiile pentru realizarea studiilor de fezabilitate și proiectelor tehnice pentru realizarea a șase noduri rutiere pentru autostrăzi din Transilvania și unul pentru autostrada A4, centura de ocolire a Constanței.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

A doua licitație organizată de CNAIR are ca obiect “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție privind realizarea a 6 noduri rutiere pe Autostrăzile A1 si A3, în zona de Vest a României”.

Este vorba despre noduri rutiere de legătură cu autostrăzile A1 (Nădlac – Sibiu) și A3 (Brașov – Borș). În proiect sunt prinse șase localități din județele Alba, Hunedoara, Timiș, Arad și Bihor care vor fi conectate la autostrăzi după finalizarea lucrărilor: Cugir, Deva (nod la Sântuhalm), Recaș, Bethausen, Cruceni și Spinuș.

Valoarea estimată a contractului este 2,1 milioane de lei fără TVA, durata contractului: 14 luni, iar termenul de depunere a ofertelor este 25 iunie anul acesta.

(FOTO MAIN: Asociația Pro Infrastructură)

(SURSA IMAGINI: forum.peundemerg.ro)

Citește și

Deva, Cugirul și alte patru localități din Transilvania vor fi legate la autostrăzi prin noi noduri rutiere

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania