Grădina Zoologică din Sibiu se redeschide publicului miercuri, iar programul de vizitare va fi cel normal: zilnic între orele 9.30 – 19.30.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Sibienii vor avea din nou plăcerea unei plimbări prin cea mai veche grădină zoologică din țară, care adăpostește în prezent 253 de animale din 62 de specii.

Pentru protecția vizitatorilor, serviciul care administrează Grădina Zoologică a luat o serie de măsuri prin care să se asigure distanțarea socială:

– Intrarea vizitatorilor va fi posibilă atât pe la poarta principală de lângă lac, cât și la poarta secundară dinspre cartierul Valea Aurie. La casierii vor fi marcate pe asfalt linii orientative pentru distanțarea celor care așteaptă să intre. Casierul va purta în permanență mască de protecție.

– Spațiile interioare care adăpostesc animale vor rămâne închise în această etapă, fiind posibilă deocamdată vizitarea spațiilor exterioare.

– Locul de joacă va rămâne închis, conform instrucțiunilor autorităților centrale

– Toaletele publice din incinta Grădinii vor fi dotate cu săpun, dezinfectant și prosoape de unică folosință sau aparate de uscat mâinile.

– Spațiile comerciale din incinta grădinii vor fi deschise, dar cu vânzare la tejghea.

Dacă vă aflați în Grădina Zoologică nu uitați că aveți posibilitatea de a utiliza hot spot-ul pentru WiFi gratuit (Zoo_Sibiu_Public) și că în Google Play sau App Store puteți găsi aplicația gratuită GHID VIRTUAL – SIBIU ZOO, care oferă mai multe informații despre locuitorii Zoo Sibiu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania