Radu Suciu, un tânăr din Sighișoara, a salvat de la înec, din apele Târnavei, o femeie de 63 de ani.

Întâmplarea a avut loc la începutul acestei luni. Tânărul a observat că femeia intenționa să se arunce în apă și a sunat la 112, iar până la sosirea echipajului de intervenție, a încercat să o convingă pe femeie să renunțe la gestul său și, cu ajutorul unei crengi, a reușit să o aducă spre mal.

Primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu Mălăncrăvean, i-a înmânat luni o Diplomă de apreciere lui Radu Suciu, în semn de recunoaștere pentru spiritul civic și gestul de curaj de care a dat dovadă salvând viața unui semen.

“Omenia şi curajul de care a dat dovadă Radu Suciu sunt apreciate de comunitate, iar în semn de respect și gratitudine i s-a înmânat diploma de apreciere. Felicitări sighișoreanului, pentru gestul său!”, a spus primarul Sighișoarei.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.