fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALÎnscrierile la creșele din Oradea se pot face doar online

Înscrierile la creșele din Oradea se pot face doar online

Publicat în

spot_img
spot_img

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea aduce la cunoştinţă că în perioada 02.06.2020 – 30.06.2020 organizează sesiunea de înscriere a copiilor la creşă, pentru anul şcolar 2020 – 2021.

Cererea de înscriere la creșă pentru fiecare copil și  actele necesare se transmit fotocopiate,  pe adresa de e-mail:  sps.dasoradea@gmail.com.

Actele care se vor anexa cererii de înscriere la creşă (fotocopiate) sunt:

–       certificatul de naştere al copilului;

–       actele de identitate a părinţilor/reprezentanţilor legali;

–       certificatele de naştere a fraţilor minori;

–       dacă este cazul, hotărârea/sentinţa de plasament sau a sentinţei de încredinţare în vederea adopţiei;

–       adeverinţă de venituri pentru fiecare dintre părinţii/reprezentanţii legali, care să cuprindă venitul brut al părintelui pe ultimele 6 luni, anterioară înscrierii;

–       adeverinţă de la locul de muncă al părintelui care se află în concediu pentru creşterea copilului în care se va specifica data încetării suspendării contractului de muncă;

–       adeverinţă de la grădiniţa care funcţionează în aceeaşi clădire cu creşa, dacă este frecventată de fraţi sau surori ai copilului pentru care se solicită înscrierea la creşă;

–       fişa de imunizări, întocmită conform prevederilor elaborate de Ministerul Sănătăţii cu privire la intrarea copilului în colectivitate;

–       adeverinţă de la unitatea de învăţământ frecventată de către mamă, la forma de zi (dacă este cazul);

–       sentinţă de divorţ/dovadă cuantum pensie de întreţinere (alimentară) – dacă este cazul ;

–       Declarația pe proprie răspundere a părintelui/reprezentantului legal solicitant că documentele anexate cererii de înscriere la creșă sunt conforme cu documentele originale;

–       alte acte doveditoare privind situaţia de dificultate a familiei – dacă este cazul.

Detalii referitoare la actele necesare şi cererea de înscriere la creşă se găsesc la adresa: http://www.daso-oradea.ro/pagina/acte-necesare-formulare#pagina/acte-necesare-formulare.

Criteriile de departajare a dosarelor pentru admiterea copiilor în creşe le găsiţi accesând http://www.daso-oradea.ro/pagina/inscrierea-copiilor#pagina/inscrierea-copiilor.

Informaţii detaliate se pot obţine la numărul de telefon 0359.411.925 – Serviciul Programe Sociale.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.