Un microbuz cu 18 pasageri a intrat într-un TIR, la ieșirea din Deva spre Arad

Data:

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineață pe DN 7, la ieșirea din Deva spre Arad. Un microbuz cu 18 pasageri a intrat într-un TIR. Toți pasagerii au scăpat nevătămați.

Din informațiile furnizate de IPJ Hunedoara, accidentul a fost provocat de șoferul microbuzului, un bărbat de 39 de ani, din Bârlad, care efectua o cursă regulată de persoane Huși- Timișoara. În zona sensului giratoriu pentru deplasarea spre autostrada A1 (nodul rutier Șoimuș) / Brad, șoferul microbuzului a intrat într-un TIR căruia nu i-a acordat prioritate de trecere.

“În urma impactului dintre cele două autovehicule, nu au rezultat decât pagube materiale, fără a se înregistra victime. Toți cei 18 pasageri ai microbuzului au fost preluați de un alt mijloc de transport și  transportați la autogara Deva, de unde își vor continua cursa. Șoferul care a produs tamponarea va fi sancționat contravențional și se va suspenda dreptul de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Hunedoara.

(FOTO: Iulian Iovan)

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Proiect pentru autobuze electrice pe ruta Hunedoara – Teliuc

Primăria municipiului Hunedoara, în parteneriat cu Primăria comunei Teliucu Inferior, va depune la Ministerul Dezvoltării un proiect în valoare de 2,3 milioane de euro pentru achiziţionarea de autobuze electrice, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.