O explozie s-a produs vineri la Uzina Mecanică din Cugir, urmată de un incendiu, iar două persoane au suferit arsuri, informează alba24.ro.

La locul incendiului au fost trimise importante forțe ale ISU Alba, mașini de pompieri, ambulanțe și a fost mobilizat și un elicopter SMURD.

(Foto: captura Digi24)

Potrivit sursei citate, explozia s-a produs în zona tunelului de încercări, iar autoritățile au confirmat două victime: o femeie de 53 ani, cu arsuri pe aproximativ 40% din corp, pentru care a fost solicitat un elicopter SMURD, și o femeie de 58 ani, cu arsuri mai ușoare pe un braț, asistată de Ambulanță.

(FOTO: alba24.ro)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.