Proiectul “Spitalul Județean de Urgență Bistrița – galerie de artă fotografică” va ajunge la Secția de Pediatrie.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Bistrița va intra în reabilitare, iar conducerea spitalului vrea ca aici să fie o amenajată o galerie de fotografii care să-i bucure pe micii pacienți care vor fi îngrijiți aici.

“Proiectul “Spitalul Județean de Urgență Bistrița – galerie de artă fotografică”, va ajunge în Pediatrie. Bineînțeles, iarăși cu implicarea dumneavoastră. Începem pregătirile pentru reabilitarea secției Pediatrie. Deoarece, ne dorim să creăm un mediu ambiant plăcut pentru micii noștri pacienți, dar în același timp educativ, tema pe care am ales-o este “Animale și păsări în natură”. Așteptăm cu deosebit interes cele mai bune fotografii realizate de către dumneavoastră, care se încadrează în tema menționată”, a anunțat managerul spitalului, Gabriel Lazany.

Cerințe pentru fotografiile care vor fi expuse

1. Rezoluția trebuie să fie mare astfel încât să permită printarea în format A1 (aprox. 85×60 cm) fără a fi deteriorată calitatea imaginii;

2. Formatul poate fi tip “portrait” sau “landscape”;

3. Fotografiile trebuie personalizate astfel:

– colțul din stânga jos: numele artistului fotograf;

– colțul din dreapta jos: ce reprezintă (ex: Cocoș de munte);

4. Fotografiile pot fi trimise pe adresa de e-mail: spital.bistrita@gmail.com sau depuse pe suport electronic la secretariatul unității situat pe str. G-ral Grigore Bălan nr. 43, parter.

(Prima fotografie selecționată. Autor: Adrian LUPSAN – Cocoș de munte)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania