fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTVIDEO. Szell Lorincz, directorul DJST Hunedoara, la Știrile Transilvaniei TV: Lotul de...

VIDEO. Szell Lorincz, directorul DJST Hunedoara, la Știrile Transilvaniei TV: Lotul de gimnastică de la Deva a fost mutat în această perioadă la Izvorani

Publicat în

spot_img
spot_img

Directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Hunedoara, Szell Lorincz, a declarat joi, la emisiunea „Colțuri pe rotund” de pe Știrile Transilvaniei TV, că lotul de gimnastică de la Deva a fost mutat la Izvorani în această perioadă în care România încă se confruntă cu pandemia de coronavirus.

Directorul DJST a precizat că decizia a fost luată de Federația Română de Gimnastică, în urma ordinului comun semnat de ministrul Tineretului și Sportului și ministrul Sănătății. Loturile de gimnastică feminin și masculin se vor putea antrena împreună în această perioadă lângă București, la Complexul Sportiv Olimpic.

“Cred că au și început din 15 mai aceste antrenamente. Sunt acolo să le asigure toate condițiile în această perioadă pentru a fi sănătoși. Și dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva, în acel moment să poată lua măsuri sanitare, pentru că ei sunt foarte valoroși pentru noi. Și chiar dacă anul acesta nu au loc competiții de nivel mare, ei trebuie să se pregătească în continuare pentru că două luni de zile sunt în viața unui sportiv o perioadă destul de lungă în care iese din acel ritm în care el era obișnuit cu antrenamente zi de zi”, a declarat Szell Lorincz, la Știrile Transilvaniei TV.

Redactia

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel

Dezbatere privind educația pentru sustenabilitate, sub egida Alianței Timișoara Universitară

Sub egida Alianței Timișoara Universitară (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și găzduit vineri, 12 aprilie 2024, în Sala Senatului, o dezbatere cu tema „Universitățile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alături de instituțiile de învățământ superior, instituțiile autorității publice și reprezentanții mediului economic.