Caz încredibil a avut loc în Timiș, unde un asistent de pe un elicopter SMURD a fost chemat să își salveze propriul copil de 4 ani, rănit într-un accident. Cineva a sunat la 112 sâmbătă dimineața și a anunțat că pe raza localității Fardea, la câțiva kilometri de Lugoj, un băiețel de 4 ani a fost lovit de o mașină, scrie Lugoj Info. Băiețelul, care se afla în vacanță la bunici, a fost accidentat după ce ar fi ieșit cu bicicleta pe drum fără să vadă o mașină care circula regulamentar, au anunțat polițiștii.

Imediat, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe au mers spre locul indicat prin 112, iar personalul medical a stabilit că baiatul trebuie transportat de urgență la spital. Având în vedere vârsta pacientului, dar și posibilele probleme ivite în urma impactului cu mașina, medicii au decis să ridice de la sol de la Timișoara elicopterul SMURD.

Scena la care au asistat cei prezenți i-a făcut pe mulți să plângă după ce au aflat că unul dintre salvatorii care lucrează pe elicopter era chiar tatăl micuțului.

Băiatul a fost preluat de elicopter și dus de urgență la Timișoara. Primele examene medicale indică faptul că micuțul este în afara oricărui pericol.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.