Caz încredibil a avut loc în Timiș, unde un asistent de pe un elicopter SMURD a fost chemat să își salveze propriul copil de 4 ani, rănit într-un accident. Cineva a sunat la 112 sâmbătă dimineața și a anunțat că pe raza localității Fardea, la câțiva kilometri de Lugoj, un băiețel de 4 ani a fost lovit de o mașină, scrie Lugoj Info. Băiețelul, care se afla în vacanță la bunici, a fost accidentat după ce ar fi ieșit cu bicicleta pe drum fără să vadă o mașină care circula regulamentar, au anunțat polițiștii.

Imediat, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe au mers spre locul indicat prin 112, iar personalul medical a stabilit că baiatul trebuie transportat de urgență la spital. Având în vedere vârsta pacientului, dar și posibilele probleme ivite în urma impactului cu mașina, medicii au decis să ridice de la sol de la Timișoara elicopterul SMURD.

Scena la care au asistat cei prezenți i-a făcut pe mulți să plângă după ce au aflat că unul dintre salvatorii care lucrează pe elicopter era chiar tatăl micuțului.

Băiatul a fost preluat de elicopter și dus de urgență la Timișoara. Primele examene medicale indică faptul că micuțul este în afara oricărui pericol.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania