Primele căsătorii au fost oficiate, la Deva, de la începutul pandemiei de coronavirus. Primarul Florin Oancea a căsătorit, astăzi, două cupluri care au hotărât să-și unească destinele, chiar dacă ceremonia nu a fost așa cum și-au închipuit-o sau așa cum au visat. Doar câțiva invitați, toți cu măști de protecție. Mirii au purtat și ei măști de protecție, iar nașii au respectat distanța de doi metri.

 „Viaţa merge înainte! Cu încredere şi iubire, viaţa revine la normal. CASĂ DE PIATRĂ vă doresc vouă, tinerilor care cu iubire v-aţi unit astăzi destinele! M-am bucurat să vă fiu alături în acest moment mai… special al vieţii noastre. Vom avea ce povesti nepoţilor. Da, viaţa merge înainte! Şi va fi bine!”, a scris primarul Devei, Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Chiar dacă mulți dintre cei care aveau programate nunțile anul acesta și le-au amânat, o parte au decis să încheie căsătorie civilă și apoi nunta când se vor deschide restaurantele și se vor putea organiza evenimente.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.