Spania va redeschide graniţele pentru turiştii din afara ţării începând din luna iulie, a anunțat sâmbătă premierul Pedro Sanchez, potrivit Reuters.

Ibericii se pregătesc să iasă dintr-una dintre cele mai drastice restricții impuse într-o țară europeană, în vigoare din 14 martie anul acesta.

Spania se numără printre cele mai afectate țări din Europa din cauza infectărilor cu coronavirus, cu peste 235.000 de pacienți cu COVID-19 şi peste 28.600 decese.

(FOTO: Imagine de Patrice Audet de la Pixabay)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.