fbpx
spot_img
19.2 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTGăsită de salvamontiști după 43 de ore; Supraviețuire miraculoasă

Găsită de salvamontiști după 43 de ore; Supraviețuire miraculoasă

Publicat în

spot_img
spot_img

O femeie a fost găsită de salvamontiști după 43 de ore de căutări, ea fiind dată dispărută în urmă cu două zile. Femeia, plecase în pădurile din jurul localității Borsec și s-a rătăcit, reușind totuși să supraviețuiască după două nopți petrecute în pădure. Mai mult, avea și probleme medicale, suferind de diabet.

”După 43 ore de căutare am găsit persoana dispărută. Aproape inexplicabil, ca după 2 nopți petrecute în pădure, cu temperaturi scăzute şi cu probleme de diabet să o găsim în viațā. Putem numi un miracol.”, a anunțat Primăria Borsec pe pagina de socializare.

În efortul de căutare au fost implicați Serviciul voluntari de pompieri din Borsec, Poliția din Borsec, Salvamont Borsec, Jandarmeria montană, Clubul Off Road, Forumul Tineretului din Borsec, angajații de la Romaqua Group Borsec, dar și o parte a personalului de la Primăria oraşului Borsec.

Adrian Meitner

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel