Găsită de salvamontiști după 43 de ore; Supraviețuire miraculoasă

Data:

O femeie a fost găsită de salvamontiști după 43 de ore de căutări, ea fiind dată dispărută în urmă cu două zile. Femeia, plecase în pădurile din jurul localității Borsec și s-a rătăcit, reușind totuși să supraviețuiască după două nopți petrecute în pădure. Mai mult, avea și probleme medicale, suferind de diabet.

”După 43 ore de căutare am găsit persoana dispărută. Aproape inexplicabil, ca după 2 nopți petrecute în pădure, cu temperaturi scăzute şi cu probleme de diabet să o găsim în viațā. Putem numi un miracol.”, a anunțat Primăria Borsec pe pagina de socializare.

În efortul de căutare au fost implicați Serviciul voluntari de pompieri din Borsec, Poliția din Borsec, Salvamont Borsec, Jandarmeria montană, Clubul Off Road, Forumul Tineretului din Borsec, angajații de la Romaqua Group Borsec, dar și o parte a personalului de la Primăria oraşului Borsec.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Miercurea-Ciuc organizează, în premieră, un Hackathon social

Primăria Miercurea-Ciuc organizează, în premieră, un Hackathon social, un concurs de idei pentru ca strada Petőfi, artera pietonală a oraşului, să redevină centrul vieţii comunitare a urbei.

Avioanele MIG21LanceR au fost suspendate din activitățile de zbor

După numeroase accidente aviatice în urma cărora mulți piloți și-au pierdut viața, iar aparatele de zbor au fost distruse, șefului Statului Major al Apărării, general Daniel Petrescu a decis ca avioanele MIG21 LanceR să fie suspendate din activitățile aeriene, începând de vineri, 15 aprilie.