O femeie a fost găsită de salvamontiști după 43 de ore de căutări, ea fiind dată dispărută în urmă cu două zile. Femeia, plecase în pădurile din jurul localității Borsec și s-a rătăcit, reușind totuși să supraviețuiască după două nopți petrecute în pădure. Mai mult, avea și probleme medicale, suferind de diabet.

”După 43 ore de căutare am găsit persoana dispărută. Aproape inexplicabil, ca după 2 nopți petrecute în pădure, cu temperaturi scăzute şi cu probleme de diabet să o găsim în viațā. Putem numi un miracol.”, a anunțat Primăria Borsec pe pagina de socializare.

În efortul de căutare au fost implicați Serviciul voluntari de pompieri din Borsec, Poliția din Borsec, Salvamont Borsec, Jandarmeria montană, Clubul Off Road, Forumul Tineretului din Borsec, angajații de la Romaqua Group Borsec, dar și o parte a personalului de la Primăria oraşului Borsec.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.