fbpx
spot_img
19.2 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATEȘase cadre medicale, infectate cu COVID-19, la Spitalul din Sebeș. O secție,...

Șase cadre medicale, infectate cu COVID-19, la Spitalul din Sebeș. O secție, închisă temporar

Publicat în

spot_img
spot_img

Șase cadre medicale de la Spitalul din Sebeș au fost depistate cu coronavirus, iar DSP a decis închiderea temporară a secției Interne-Cardiologie și a amendat unitatea medicală cu peste 50.000 de lei, informează Alba24.ro.

”Ca urmare a controlului igienico-sanitar de sâmbătă, 23 mai, efectuat de inspectorii DSP Alba la o unitate sanitară din județ, după depistarea a 6 cadre medicale infectate cu SARS- COV-2, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 52.400 lei pentru deficiențele constatate (…). Totodată, s-a interzis funcționarea secției de interne – cardiologie – compartiment izolare pentru o perioadă de 48 de ore, pentru efectuarea operațiunilor de dezinfecție terminală și dezinsecție și se va continua testarea tuturor pacienților aflați în spital și a personalului angajat”, a transmis DSP Alba, potrivit sursei citate.

Ioana Pop

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel

Cristian Tudor Popescu, despre originea transilvăneană a lui Mihai Eminescu: Toată lumea îl consideră moldovean pursânge, dar bunicii lui paterni au fugit, s-au refugiat...

Scriitorul şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, în cadrul unei conferinţe despre Mihai Eminescu pe care a susţinut-o, sâmbătă seara, la Târgul de cArte Alba Transilvana, că poetul nu este, aşa cum îl consideră lumea, moldovean get-beget, ci are origini transilvănene.