Cea de-a 3-a ediție Sports Festival din Cluj-Napoca se reprogramează în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

Organizatorii își doresc ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă, iunie 2021, dar în același timp vor ține cont de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Data exactă a festivalului va fi anunțată cât de curând posibil.

Principalele evenimente anunțate la ediția a 3-a erau meciul de retragere al lui Adrian Mutu și mai multe partide demonstrative cu Simona Halep.

Informații pentru cei care au cumpărat bilete la cele două meciuri demonstrative din cadrul festivalului:

Biletele vor fi valabile pentru meciurile din 2021.

Upgrade-urile biletelor la categorii superioare și discounturile oferite de noi săptămânile trecute, de asemenea rămân valabile.

Cei care nu doresc să păstreze biletele au la dispoziție 30 de zile de la acest anunț să trimită un email către operatorul de ticketing pe adresa voucher@entertix.ro și să solicite un voucher valoric valabil până pe 30 septembrie 2021 pe care îl pot folosi să achiziționeze produse (în curând din shop online) sau bilete la alte evenimente viitoare marca Sports Festival (organizate de Movement Team).

Dacă după anunțarea definitivă a noii date a festivalului, există persoane care vor fi în imposibilitatea de a participa la festival, pot trimite un email pe contact@sportsfestival.com și vom trata punctual fiecare caz în parte.

“Nu renunțăm la mișcare! În perioada de revenire la normal, sportul va juca un rol esențial, atât pentru sănătatea noastră fizică, cât și pentru starea de spirit. Evenimentele, festivalurile, teatrele, școlile și toate locurile în care putem să ne întâlnim vor juca un rol esențial pentru bunăstarea noastră mentală. Să fim din nou împreună va esențial. Salutăm eforturile tuturor fanilor de a-și păstra biletele pentru evenimentele și festivalurile viitoare. Salutăm eforturile tuturor industriilor care trec prin time out-ul forțat pe care îl parcurg”, au transmis organizatorii Sports Festival.

(FOTO: Facebook / Sports Festival)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.