Maratonistul sighetean Mezö Attila, multiplu medaliat la competiții naționale, a alergat sâmbătă un maraton complet de 42 de kilometri în semn de susținere pentru cadrele medicale, ambulanțieri și angajații MAI din Sighetu Marmației, informează Radio Sighet.

Mezö Attila a fost singurul alergător și a parcurs traseul Sighetu Marmației – Ocna Șugatag și retur în aproximativ patru ore. Ținând cont de restricțiile impuse prin starea de alertă, maratonul s-a desfășurat fără public.

“Am avut parte de o vreme excelentă pentru alergare. Nu am avut probleme în trafic fiindcă am fost escortat de o autospecială cu girofar, de la IPJ Maramureș, pe toată durata traseului. De asemenea, am fost însoțit de doi bicicliști de la Asociația Discover Maramu’ Step by Step, care mi-au asigurat hidratarea necesară. Am terminat cursa cu brio, fără probleme de sănătate, doar dureri musculare, ceva normal după un asemenea efort. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine”, a spus Mezö Attila, citat de Radio Sighet.

(FOTO: Facebook / Mezö Attila)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.