Maratonistul sighetean Mezö Attila, multiplu medaliat la competiții naționale, a alergat sâmbătă un maraton complet de 42 de kilometri în semn de susținere pentru cadrele medicale, ambulanțieri și angajații MAI din Sighetu Marmației, informează Radio Sighet.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Mezö Attila a fost singurul alergător și a parcurs traseul Sighetu Marmației – Ocna Șugatag și retur în aproximativ patru ore. Ținând cont de restricțiile impuse prin starea de alertă, maratonul s-a desfășurat fără public.

“Am avut parte de o vreme excelentă pentru alergare. Nu am avut probleme în trafic fiindcă am fost escortat de o autospecială cu girofar, de la IPJ Maramureș, pe toată durata traseului. De asemenea, am fost însoțit de doi bicicliști de la Asociația Discover Maramu’ Step by Step, care mi-au asigurat hidratarea necesară. Am terminat cursa cu brio, fără probleme de sănătate, doar dureri musculare, ceva normal după un asemenea efort. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine”, a spus Mezö Attila, citat de Radio Sighet.

(FOTO: Facebook / Mezö Attila)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania