Un mare magazin s-a redeschis la Shopping City Deva

Data:

Shopping City Deva a anunțat că un mare magazin din cadrul complexul comercial s-a redeschis și își așteaptă clienții.

Este vorba despre magazinul Decathlon, care asigură accesul clienților prin lateralul centrului comercial.

În perioada stării de alertă este suspendată temporar activitatea de comercializare cu amănuntul a produselor şi serviciilor în centrele comerciale cu suprafața construită mai mare de 15.000 de metri pătrați, în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu câteva excepții. Printre acestea se numără și activitatea desfășurată de operatorii economici din cadrul centrelor comerciale care au accesul asigurat direct din exteriorul incintei și este întreruptă comunicarea cu restul complexului.

Programul magazinului Decathlon din complexul Shopping City Deva este zilnic, între orele 10.00 – 20.00.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Geoparcul Țara Hațegului, în fața unei noi revalidări UNESCO

Dacă în urma revalidării Geoparcul îşi păstrează statul internaţional, judeţul Hunedoara rămâne singurul din ţară care are pe teritoriul său trei desemnări în trei programe majore ale UNESCO: Cetăţile Dacice din Munţii Orăştiei (lista Patrimoniului Mondial), Parcul Naţional Retezat (Programul „Omul şi Biosfera”) şi Geoparcul Ţara Haţegului (Programul Internaţional pentru Geoştiinţe şi Geoparcuri).

Orchestra de Cameră Maggiore din Timișoara, în concert la Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită în data de 3 iunie 2022, de la ora 12:30, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, la un Concert Cameral cu Orchestra de Cameră Maggiore din Timișoara.