VIDEO | Acțiune contracronometru a salvamontiștilor din Maramureș

Data:

Actiune contracronometru a salvamontiștilor din Maramureș, chemați printr-un apel venit prin Dispeceratul National Salvamont să ajute o turistă de 35 de ani care a căzut pe munte și s-a accidentat. Femeia, aflată pe munte, a alunecat de pe o stâncă și s-a lovit la un picior. Nu se mai putea deplasa, așa că salvatorii au fost nevoiți să o coboare cu o targă până la ambulanță.

Echipajul SPJ SALVAMONT MARAMURES ajuns la fata locului a acordat primul ajutor dupa care a transportat persoana accidentata cu ajutorul targii UT2000 pana la ambulanta venită in sprijin pentru a prelua victima.

Persoana accidentata a fost predata echipajului SMURD si a fost transportata la unitatea medicala pentru investigatii.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Bărbat din Cavnic prins de polițiști după ce a furat băuturi alcoolice

Polițiștii din Cavnic au identificat persoana bănuită de comiterea a două fapte de de furt calificat și distrugere, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu de peste 10.000 de lei

Premieră chirurgicală la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare

e Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a marcat o nouă premieră chirurgicală, artroplastia de genunchi cu proteze totale. După 30 de ani de experiențe și rezultate remarcabile ale programului de artroplastie de șold, prin demararea programului de artroplastie de genunchi cu proteze totale se mărește gama de servicii medicale pe care Spitalul Județean de Urgență le oferă pacienților.