Un incendiu a izbucnit, luni dimineața, pe terasa unei cofetării de la cel mai mare mall din Oradea. Pompierii au mers la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă și au lichidat incendiul în aproximativ 20 de minute.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“În dimineața zilei de luni, 25 mai a.c., în jurul orei 05.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor a fost sesizat cu privire la izbucnirea unui incendiu la terasa unei cofetării din incinta unui complex comercial situat pe strada Nufărului din municipiul Oradea. La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de pompieri militari ale Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, care au localizat și lichidat operativ incendiul, împiedicând propagarea flăcărilor în interiorul localului”, au declarat reprezentanții ISU Bihor.

În urma incendiului au ars patru mese și două scaune din plastic și aproximativ 15 metri pătrați de vată mineral. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, cauza cea mai probabilă a incendiului a fost fumatul.

FOTO: isubh.ro

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania