Un incendiu a izbucnit, luni dimineața, pe terasa unei cofetării de la cel mai mare mall din Oradea. Pompierii au mers la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă și au lichidat incendiul în aproximativ 20 de minute.

“În dimineața zilei de luni, 25 mai a.c., în jurul orei 05.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor a fost sesizat cu privire la izbucnirea unui incendiu la terasa unei cofetării din incinta unui complex comercial situat pe strada Nufărului din municipiul Oradea. La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de pompieri militari ale Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, care au localizat și lichidat operativ incendiul, împiedicând propagarea flăcărilor în interiorul localului”, au declarat reprezentanții ISU Bihor.

În urma incendiului au ars patru mese și două scaune din plastic și aproximativ 15 metri pătrați de vată mineral. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, cauza cea mai probabilă a incendiului a fost fumatul.

FOTO: isubh.ro

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.