Memorialul Sighet s-a redeschis pentru public. Vizitatorii vor intra doar cu mască și dacă permit să li se măsoare temperatura. Ce alte reguli mai trebuie să respecte vizitatorii

Data:

Programul de vizitare este de luni până duminică între orele 10-18 (ultima intrare la 17.30), cu pauza de dezinfectare între orele 13-14.

Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/non-medicală), care să acopere gura și nasul. Masca trebuie purtată pe toată durata vizitei în muzeu.

Vizitatorii sunt rugață să utilizeze covoarele cu dezinfectant pentru încălțăminte aflate la intrarea în muzeu și să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool, pus la dispoziție la intrarea în muzeu.

La intrarea în muzeu se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, febră, strănut, rinoree).

Tuturor vizitatorilor li se va lua temperatura cu un termometru noncontact. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în muzeu.

De asemenea, vizitatorii sunt rugați să respecte traseul de vizitare unidirecțională (să urmărească săgețile indicatoare) și să păstreze distanţa minimă de 2 m.

În sălile mici este permis accesul unei singure persoane.

În sălile mari este permis accesul a cel mult trei persoane.

Vizitatorii nu trebuie să atingă vitrinele și obiectele.

Sunt permise doar vizite individuale. Vizitele în grupuri mai mari de trei persoane nu sunt permise (cu excepția familiilor cu doi sau mai mulți copii)

Vizitatorii trebuie să știe că sunt suspendate tururile ghidate.

Pentru siguranța celor care vizitează muzeul, toate dispozitivele multimedia cu touchscreen sunt dezactivate.

Ieşirea din muzeu se va face pe poarta din curtea a doua (ieșire în str. Gheorghe Șincai)

Se va limita accesul în muzeu al vizitatorilor astfel încât să nu se depășească 50% din capacitatea maximă a spațiului expozițional și să se păstreze distanțarea obligatorie de 2 metri între vizitatori.

 Toate suprafețele muzeului sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, iar toate încăperile sunt aerisite periodic.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc. 

Bărbat din Cavnic prins de polițiști după ce a furat băuturi alcoolice

Polițiștii din Cavnic au identificat persoana bănuită de comiterea a două fapte de de furt calificat și distrugere, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu de peste 10.000 de lei