fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJVIDEO. Incident șocant în Cluj-Napoca. O femeie în scaun cu rotile, bruscată...

VIDEO. Incident șocant în Cluj-Napoca. O femeie în scaun cu rotile, bruscată și trântită pe jos în stradă

Publicat în

spot_img
spot_img

Imagini șocante petrecute într-o stație de autobuz din Cluj-Napoca, în care se vede cum o femeie în scaun cu rotile este agresată și răsturnată în timpul unui scandal pe stradă, au fost postate de un martor pe YouTube.

Incidentul a avut loc duminică, în cartierul Mărăști.

În imagini se vede cum mai multe persoane sunt implicate într-un scandal. La un moment dat două femei încep să se lovească, iar un bărbat o împinge violent pe o femeie în scaun cu rotile, care cade neputincioasă pe trotuar. Bărbatul părăsește locul incidentului cu o mașină.

Potrivit știridecluj.ro, polițiștii clujeni s-au sesizat din oficiu în acest caz, fiind desfășurate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

”Sunt derulate verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în a avut loc starea conflictuală, urmând a fi dispuse măsuri legale. Nu au fost depuse sesizări în acest sens”, a anunțat Poliția Cluj, potrivit sursei citate.

(FOTO: Captură YouTube.com)

Ioana Pop

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel