Cinci noi baze sportive „TIP 1” vor fi construite în Transilvania din fonduri guvernamentale.

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a anunțat luni că noile complexuri sportive se vor amenaja la Reșița, Buziaș, Sânnicolau Mare, Zalău și Baia Mare.

Ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, a semnat ordinul prin care noile amplasamente sportive se adaugă Listei – sinteză a obiectivelor de investiţii din cadrul “Programului național de construcții de interes public sau social” – Subprogramul „Complexuri sportive”.

Subprogramul este derulat de minister, prin Compania Națională de Investiții.

Unde se vor construi bazele sportive

– Bază sportivă jud. Caraș-Severin, Reșița, str. Bârzăviței, nr. 4.

– Bază sportivă jud. Maramureș, Baia Mare, str. Dr. Victor Babeș, nr. 64.

– Bază sportivă jud. Sălaj, Zalău, str. Făgetului, nr. 41.

– Bază sportivă jud. Timiș, Buziaș, str. Mihai Eminescu, nr. 51.

– Bază sportivă jud. Timiș, Sânnicolau Mare, str. Stadionului, nr. 12/A.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.