We partnered up with Cluj Innovation Days for the eighth edition of the conference which is taking place between 12-14 of October. This year’s theme “Reshaping Work / Consolidating Resilience” focuses on finding solutions for today’s challenges by bringing experts from different fields to discuss digitizing, innovation and business development. More information on their website: https://clujinnovationdays.com/

Femeia care și-a trântit de pământ bebelușul de numai două luni, în urma unei crize de gelozie, după ce s-a certat cu iubitul, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Tribunalul Timiș a admis cererea procurorilor care au solicitat această măsură preventivă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a anunțat luni că a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de mamă pentru infracțiunea de violență în familie – tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie.

“În sarcina inculpatei s-a reținut că,  în noaptea de 23.05.2020, în jurul orei 04.35, în timp ce se afla în incinta Hotelului Reghina Blue din Timișoara, pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul său, în mod intenționat aceasta l-ar fi aruncat din brațe pe băiețelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului, acțiune violentă în urma căreia minorul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut și s-a lovit cu capul de podea, producându-i în acest mod mai multe traumatisme, leziuni traumatice ce necesită 25 zile de  îngrijiri medicale pentru vindecare și care au pus în primejdie viața copilului”, potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Citește și

Șocant! Și-a trântit bebelușul de pământ în urma unei crize de gelozie

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania