Platformă online pentru micii fermieri din Alba și produsele autentice locale

Data:

Consiliul Județean (CJ) Alba a lansat platforma www.madeinalba.ro, un portal care promovează produsele autentice locale și are rolul de a crea o legătură între micii fermieri, agricultori sau întreprinzători locali și cumpărători.

Reprezentanții CJ Alba spun că platforma valorifică experiența de peste 10 ani a instituției cu producătorii și procesatorii din județ, prin intermediul evenimentelor devenite mărci consacrate – „Târgul Grădinarului”,„ Ziua Rozelor”, „Târgul Apulum Agraria”.

“Vizitarea acestui site de prezentare este și un prilej de a cunoaște nu doar produsele – autentice, gustoase și sănătoase, ci și poveștile din spatele efortului și pasiunii unor oameni care respectă și perpetuează tradițiile, promovând gastronomia și specificul zonei”, a transmis CJ Alba.

Proiectul www.madeinalba.ro a fost realizat cu sprijinul Grupurilor de acţiune locală din judeţul Alba: “Pe Mureş şi pe Târnave”, Valea Ampoiului – Valea Mureşului.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc. 

Cod galben de inundaţii pe Arieş şi Iara

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă pe cursurile de apă Arieş şi Iara, în următoarele ore.