Consiliul Județean (CJ) Cluj a publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice anunțul de participare simplificat pentru servicii de proiectare, verificare, asistență tehnică din partea proiectantului, precum și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții în cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale Speciale Huedin”, instituție școlară ce funcționează în subordinea forului administrativ județean.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit CJ Cluj, implementarea acestui proiect, finanțat din fonduri europene nerambursabile, va asigura elevilor cu cerințe educative speciale, școlarizați în cadrul unității de învățământ clujene, condițiile necesare derulării la nivel optim a procesului instructiv-educativ și a pregătirii acestora pentru viața socială.

Valoarea estimată pentru achiziționarea serviciilor este de peste șase milioane de lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 iunie anul acesta.

Școala Gimnazială Specială din Huedin va beneficia de lucrări de termoizolare a pereților exteriori, de refacere a fațadelor, cu aducerea ansamblului la imaginea originală și amenajări de ordin funcțional la sistemul de compartimentare.

Totodată, vor fi executate reparații, reabilitări și înlocuiri la finisaje, tâmplărie și instalații, refacerea instalațiilor electrice și extinderea acestora, precum și instalarea unor centrale termice în fiecare corp de clădire.

De asemenea, vor fi realizate rampe pentru persoane cu dizabilități, se vor amenaja noi grupuri sanitare și o bibliotecă cu spații de lectură, mobilată corespunzător.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania