fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLSe mențin restricțiile de viteză pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj –...

Se mențin restricțiile de viteză pe Lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva

Publicat în

spot_img
spot_img

Restricţiile de tonaj pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva se vor ridica temporar începând de joi, dar se mențin restricțiile de viteză, a anunțat Prefectura Hunedoara.

Lotul 3, între Ilia și Holdea, are 21 de kilometri, iar restricțiile de viteză prevăzute pe acest tronson sunt de 80 km/h și de 60 de km/h pe unele poduri.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat miercuri, în şedinţa de Guvern, că începând de joi CNAIR va ridica temporar restricţiile de tonaj pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva. De la ora 00.00, pe acest tronson de autostradă vor putea circula și autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Mențiune pentru o elevă de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva la cea de-a XIV-a ediție a festivalului-concurs interjudețean „Cântec, joc și...

Concursul, care își propune promovarea și conservarea folclorului românesc și răspândirea lui în rândul tinerilor elevi din învăţământul preuniversitar  s-a desfășurat pe trei secțiuni: Solişti vocali și soliști instrumentişti, Ansambluri de dansuri populare și Ansambluri de dansuri populare.