FOTO. Accident grav în Bistrița-Năsăud. Un rănit a fost transportat cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca. Traficul rutier, blocat

Data:

Un accident rutier a avut loc joi dimineață în județul Bistrița-Năsăud, la ieșirea din localitatea Mogoșeni. Circulația a fost blocată pe DJ 172, iar șoferii, deviați pe o rută ocolitoare.

Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de un bărbat de 68 de ani care nu a adaptat viteza într-o curbă și a intrat cu mașina pe contrasens într-o autoutilitară.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, bărbatul de 68 de ani a fost rănit în urma impactului și a rămas captiv în autoturismul pe care îl conducea. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la o clinică din Cluj-Napoca.

(FOTO: ISU Bistrița-Năsăud)

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

„Pictură pentru pace” – un proiect al cercului de pictură al Palatului Copiilor, inspirat de războiul din Ucraina

Peste 60 de copii de la cercul de pictură al Palatului Copiilor din Bistriţa au realizat o expoziţie inspirată de războiul din Ucraina, având ca temă centrală pacea, iar lucrările au fost expuse la o galerie de artă din centrul istoric al municipiului.

Accident deosebit de grav în Reteag, județul Bistrița-Năsăud

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 19 ani a fost rănită grav, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).