Prefectura Cluj a anunțat miercuri că, începând din 9 iunie, se va relua susținerea probei practice pentru obținerea permisului de conducere.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Candidații care au fost programați pentru proba practică în perioada în care această probă a fost suspendată (17 martie – 1 iunie anul acesta) au fost reprogramați în mod automat de Serviciul de Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj, respectând cronologia programării anterioare.

Pentru elevii/candidații care nu au avut programări în acest interval, activitatea de examinare teoretică și planificarea pentru proba practică va fi reluată la o dată ulterioară care va fi publicată pe site-ul Instituției prefectului – Județul Cluj.

Programarea examinării probei practice

Candidații care au fost planificați în intervalul menționat anterior se vor prezenta la locul de întâlnire având asupra lor documentul de identitate, dosarul de examinare cu documentele prezentate în momentul efectuării planificării și masca de protecție, eventual mănuși de protecție. Examinatorul, candidatul și martorul vor purta echipamentul de protecție pe toată durata de desfășurare a probei, în lipsa acestora putând fi refuzată susținerea probei. La locul de întâlnire vor avea acces numai candidatul și instructorul auto, fără participarea aparținătorilor.    

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania