Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj i-a cerut, printr-o scrisoare deschisă, lui Ludovic Orban, în calitate de președinte al PNL, să ia atitudine față de președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Păunel Tișe. Sindicaliștii spun că Tișe „își bate joc de activitatea și angajații Aeroportului”.

„Cât timp mai îngăduiţi ca Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Păunel Tişe, să-şi bată joc de activitatea şi angajaţii Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A., şi nu numai??

Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj RA face apel la calitatea dumneavoastră de Preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi de superior ierarhic, pe linie politică al domnului Alin Păunel Tişe, în calitatea acestuia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, şi vă solicităm respectuos să luaţi atitudine şi să stopaţi acţiunile care pun într-o lumină defavorabilă activitatea şi membrii Partidului Naţional Liberal.

Vă informăm că, în urma unor manifestaţii legale organizate de Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, o parte dintre membrii de sindicat, Preşedintele Sindicatului şi chiar Sindicatul au fost acţionaţi în instanţă de către domnul Alin Păunel Tişe, în nume personal, unde a fost reprezentat de casa de avocatură LĂPUŞAN & PARTNERS din Cluj. De asemenea, aceeaşi casă de avocatură îl reprezintă pe domnul Alin Păunel Tişe, tot în nume personal, în alte procese pe care le are cu angajaţii şi conducerea Aeroportului”, spun sindicaliștii în scrisoarea deschisă.

Reprezentanții sindicatului își exprimă îngrijorarea „faţă de acţiunile haotice” ale președintelui Tișe și îi cer lui Orban să aplice principiile bunei guvernări.

„Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj RA îşi exprimă îngrijorarea faţă de acţiunile haotice ale Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj care sunt în total dezavantaj cu instituţia pe care o reprezintă.

Domnule Preşedinte, solicităm să puneţi punct acestui imens şi interminabil scandal al aberaţiilor, al bătăii de joc! Vă rugăm să aplicaţi principiile bunei guvernări propagate de partidul pe care îl conduceţi! Liberalismul are în centrul său individul, nu este vorba de o abordare de tip “egoist”, care exclude societatea sau interesul pentru binele comun! Nu aceasta este principiul PNL?!”, încheie scrisoarea deschisă reprezentanți sindicatului.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.