fbpx
spot_img
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJSindicatul Aeroportului din Cluj trimite scrisoare deschisă lui Orban să ia măsuri...

Sindicatul Aeroportului din Cluj trimite scrisoare deschisă lui Orban să ia măsuri împotriva liberalului Alin Tișe, președintele CJ Cluj

Publicat în

spot_img
spot_img

Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj i-a cerut, printr-o scrisoare deschisă, lui Ludovic Orban, în calitate de președinte al PNL, să ia atitudine față de președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Păunel Tișe. Sindicaliștii spun că Tișe „își bate joc de activitatea și angajații Aeroportului”.

„Cât timp mai îngăduiţi ca Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Păunel Tişe, să-şi bată joc de activitatea şi angajaţii Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A., şi nu numai??

Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj RA face apel la calitatea dumneavoastră de Preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi de superior ierarhic, pe linie politică al domnului Alin Păunel Tişe, în calitatea acestuia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, şi vă solicităm respectuos să luaţi atitudine şi să stopaţi acţiunile care pun într-o lumină defavorabilă activitatea şi membrii Partidului Naţional Liberal.

Vă informăm că, în urma unor manifestaţii legale organizate de Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, o parte dintre membrii de sindicat, Preşedintele Sindicatului şi chiar Sindicatul au fost acţionaţi în instanţă de către domnul Alin Păunel Tişe, în nume personal, unde a fost reprezentat de casa de avocatură LĂPUŞAN & PARTNERS din Cluj. De asemenea, aceeaşi casă de avocatură îl reprezintă pe domnul Alin Păunel Tişe, tot în nume personal, în alte procese pe care le are cu angajaţii şi conducerea Aeroportului”, spun sindicaliștii în scrisoarea deschisă.

Reprezentanții sindicatului își exprimă îngrijorarea „faţă de acţiunile haotice” ale președintelui Tișe și îi cer lui Orban să aplice principiile bunei guvernări.

„Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj RA îşi exprimă îngrijorarea faţă de acţiunile haotice ale Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj care sunt în total dezavantaj cu instituţia pe care o reprezintă.

Domnule Preşedinte, solicităm să puneţi punct acestui imens şi interminabil scandal al aberaţiilor, al bătăii de joc! Vă rugăm să aplicaţi principiile bunei guvernări propagate de partidul pe care îl conduceţi! Liberalismul are în centrul său individul, nu este vorba de o abordare de tip „egoist”, care exclude societatea sau interesul pentru binele comun! Nu aceasta este principiul PNL?!”, încheie scrisoarea deschisă reprezentanți sindicatului.

Ioana Pop

Articole recente

Se deschide circulația pe Centura Sântandrei

Centura Sântandrei se finalizează cu 3 luni înainte de termen și este prima din cele cinci centuri din zona metropolitană a Municipiului Oradea dată în folosință.

Un ucrainean aflat pe munte de 3 zile, rămas fără apă şi hrană, recuperat de salvamontişti şi poliţiştii de frontieră maramureșeni

În timpul acţiunii de salvare au mai fost găsiţi pe munte alţi doi cetăţeni ucraineni. Aceştia se aflau în deplasare şi au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră din Poienile de sub Munte.

Pünkösdi visszacsatlakozás

Az egyház sok problémája abból származik, hogy visszakívánkozik az ószövetségbe. Jobban szeretné, ha megint lennének valakik, akik helyette elvégzik a vallásos tennivalókat. Legyenek különleges emberek, akik megmondják, mit kell tenni, hírt adnak a jövendôrôl és helyettünk cselekszenek!

Pelerinaj la Șumuleu Ciuc | László Felföldi, episcopul Diecezei de Pécs: Trebuie să ne întoarcem şi să căutăm punctul cel mai profund al credinţei...

În omilia sa, oratorul pelerinajului din acest an a dedicat o secţiune specială tinerilor, avertizându-i împotriva pericolelor lumii digitale şi subliniind că şi ei, „tinerii care construiesc şi continuă viitorul”, au nevoie de bucuria credinţei.

Mai multe articole de același fel

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Intrare gratuită la UNTOLD şi Neversea în schimbul donării de sânge, în cadrul campaniei Blood Network

Persoanele care donează sânge între 18 mai şi 30 iunie, atât la caravana mobilă, cât şi în Centrele de Transfuzie din ţară, în cadrul campaniei Blood Network ajunsă în acest an la a X-a ediţie, vor primi un bilet gratuit de o zi la festivalul UNTOLD sau Neversea.

UBB lansează o platformă de cercetare a sănătăţii la nivel internaţional

Platforma este rezultatul colaborării între două institute de referinţă ale UBB: Institutul de Studii Avansate în Psihoterapie şi Sănătate Mintală Aplicată (Institutul de Sănătate Mintală)