Tranportul public şi de agrement îşi va relua activitatea pe Canalul Bega, începând de sâmbătă, 30 mai, potrivit unui comunicat al Societății de Transport Public Timișoara (STPT). Vaporașele vor circula, de luni până vineri, în fiecare săptămână, în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de plimbările pe Canalul Bega cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor și retur), în intervalul orar 11:00 – 21:00.

În ceea ce privește transportul public, graficele de circulație pot fi găsite în staţii şi pe site-ul oficial al societății: www.stpt.ro.

În fiecare zi, navele care efectuează transportul pe Canalul Bega sunt dezinfectate cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. În plus, vaporaşele sunt dezinfectate de angajaţi ai S.T.P.T. şi cu cloramină şi dezinfectanţi.

„Pe lângă obligativitatea purtării măştilor de protecţie şi a respectării distanţării fizice între călători, aceştia sunt rugaţi să se aşeze doar pe locurile ce vor fi marcate cu un semn vizibil de culoare verde, astfel încât să se păstreze distanța de minim 1,5 metri. Capacitatea maximă de încărcare pentru ambarcaţiuni va fi de 32 de locuri pentru călători, începând cu data de 30 mai”, se arată în comunicatul STPT.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania